Una guia de bones pràctiques per l’aliança entre cooperació internacional, economia solidària i finances ètiques

El projecte FETSCoopera amb la seva voluntat per generar eines pràctiques ha desenvolupat aquesta guia, una mena de instrument d’acompanyament que té com a objectiu facilitar a les entitats catalanes de cooperació la identificació i posada en marxa d’iniciatives productives transformadores al Sud, gràcies a l’accés a finançament ètic. En aquestes pàgines trobareu una explicació de la relació de l’economia social i solidària amb la cooperació internacional, però també una reflexió sobre la necessitat de pensar en instruments nous i d’imaginar una cooperació més ambiciosa, sense desconèixer els riscos i aprenentatges que la pràctica ens ha proporcionat durant les darreres dècades.

Aquí trobareu el document sencer:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s