Facebook serveix per recaptar fons.

Fa temps que es podia afegir un botó per a redreçar cap a la vostra web i que tothom pogués fer-hi un donatiu, pel mitjà de pagament que tinguéssiu determinat.

Des del passat mes de setembre, però, podeu fer servir la pàgina de Facebook de la vostra entitat d’una manera més potent encara, per tal de recaptar fons entre la vostra xarxa de seguidors i seguidores. Cal que us registreu per poder optar a rebre fons a partir dels events o convocatòries de recaptació que qualsevol usuari pot crear i difondre entre la seva comunitat, per a l’ONG que aquesta persona desitgi.

Efectivament, Facebook permet la implicació de les persones que volen oferir el seu suport a finalitats benèfiques, mitjançant la creació d’una pàgina dedicada a compartir informació sobre la seva ONG favorita per tal de donar a conèixer la seva missió a altres usuaris i animar-los a contribuir a una específica de recaptació de fons. Fins i tot, si el teu aniversari figura a Facebook, és possible aprofitar aquesta data per a crear ràpidament una recaptació de fons a través d’un simple missatge.

La mala notícia és que la xarxa de Zuckerberg es queda amb un 5% de comissió sobre el recaptat, bastant en els nivells normals per a eines similars de microdonacions i crowdfunding.

Podeu trobar més informació al post de l’ Andrea Núñez-Torrón Stock  a TicBeat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s