Apropem el Mercat Social a la Cooperació!

Treballes en el món de la cooperació pel desenvolupament? No coneixeu tot el que us pot oferir l’Economia Social i Solidària (ESS) i les Finances Ètiques (FFEE)? Doncs aquest és el teu espai.

En aquest seminari ens proposem apropar oferta i demanda i generar sinergies entre iniciatives transformadores de la societat, tot responent a preguntes com: què ofereix l’ESS i les FFEE? Què és el Mercat Social (MS), el Balanç Social (BS) i el Pam a Pam? Quines avantatges i inconvenients presenten? Com fer les primeres passes en aquest món?

A partir d’aquesta sessió i de manera periòdica us anirem apropant tot l’ecosistema d’empreses i proveïdors de serveis que integren l’economia social a Catalunya, per a que els conegueu i en feu ús.

En aquesta primera sessió comptarem amb la presència de l’asseguradora Arç, la cooperativa de comunicació Eticom i de Som Energia. Aquestes ens explicaran el seu funcionament i què poden oferir però, a més, escoltaran la posada en comú de les vostres necessitats per tal

Si esteu interessades, envieu-nos la vostra adreça de contacte al següent formulari i trobarem la millor data per a totes les persones inscrites durant les properes setmanes, de manera que no coincideixin ni amb convocatòries ni d’altres esdeveniments. Ho farem entre el juliol i setembre, als locals de LaFede.cat al carrer de les Tàpies, 1, de Barcelona (Metro Paral·lel).

Us hi esperem.

Un comentari Digues la teva

  1. ziricoop ha dit:

    Reblogged this on Ziri.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s