Cooperativa o Associació? Heus aquí la qüestió.

Ets una entitat professionalitzada? Tens curiositat per les cooperatives i saber com t’aniria com a tal? Creus que laboralment és la figura que més bé encaixa a la vostra filosofia de treball? Penses que esteu perdent oportunitats per prestar serveis a d’altres per no organitzar-vos com a tal? Teniu por a perdre l’accés a subvencions si us en feu?

Volem organitzar un seminari on ens proposem respondre a preguntes tan bàsiques com: Què és una cooperativa? Quines diferències hi ha amb l’empresa clàssica? Quins requisits són necessaris per crear-ne una? Quins tipus existeixen?

Però no només això, també pretenem anar un pas més enllà i resoldre dubtes tals com quines avantatges i inconvenients pot suposar, les oportunitats que genera i quins riscos s’assumeixen; tot plegat per deixar clar i facilitar el camí per tal d’esdevenir una cooperativa, si és realment l’opció que més us convé.

Comptarem amb en Jordi Valls, expert en cooperatives i amb Quepo, la qual ens explicarà la seva experiència particular.

Si esteu interessades, envieu-nos la vostra adreça de contacte al següent formulari i trobarem la millor data durant les properes setmanes per a totes les persones inscrites durant les properes setmanes, de manera que no coincideixin ni amb convocatòries ni d’altres esdeveniments. Ho farem als locals de LaFede.cat al carrer de les Tàpies, 1, de Barcelona (Metro Paral·lel).

Us hi esperem.

Un comentari Digues la teva

  1. ziricoop ha dit:

    Reblogged this on Ziri.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s