Grup de treball a Lleida

Ahir per la tarda primera reunió de treball amb el grup d’entitats a Lleida que formaran part del programa de coaching durant aquesta temporada, amb l’inestimable suport de la Coordinadora d’entitats i moviments socials de la ciutat.

Molts temes pendents i desafiaments, sobre tot renovar la base social i engrescar la ciutadania en els projectes que el conjunt d’entitats tira endavant. Cal millorar molt la comunicació, construir estratègies i buscar noves fonts de finançament, adaptades a les possibilitats del territori, davant la fallida de les institucions públiques durant els darrers anys.

L’abril hi tornem, llavors ja amb reunions individuals per concretar accions entitat a entitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s