Vols millorar la situació financera i econòmica de la teva entitat?

Des de FETS, Finançament Ètic i Solidari, amb el suport de l’ACCD i la col•laboració de LaFede.cat, impulsarem una iniciativa durant els propers tres anys, per millorar la situació financera i econòmica de les entitats de solidaritat internacional. Les retallades de les administracions públiques durant els darrers temps han afectat molt el seu funcionament, portant moltes d’elles a disminuir el seu tamany, reduir les seves activitats i fins i tot a tancar les seves portes.

Què podem fer per redreçar aquesta situació? El nostre objectiu és trobar nous mecanismes per generar recursos addicionals, de manera que es pugui enfortir l’acció i la independència política del sector, així com identificar fonts i metodologies per estalviar despeses.

De la mateix manera, ens sembla important refermar l’aliança amb les finances ètiques i l’economia social, amb qui el sector de les ONG de desenvolupament, pau i drets humans comparteix objectius de transformació social, econòmica, ambiental i política dins i fora del nostre país. Què necessiten, què poden oferir uns i d’altres? Com es poden ajudar entre totes dues bandes?

Us convidem el proper divendres 15 de juliol a les 10h a la seu de LaFede.cat (c/Tàpies 1-3, Barcelona. Metro Paral·lel) a participar al primer taller que farem per identificar idees i necessitats entre totes per començar a treballar en aquesta eina al servei de les entitats. No hi falteu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s